Warning: Zend OPcache API is restricted by "restrict_api" configuration directive in /var/www/clients/client12433/web24723/web/libraries/vendor/joomla/filesystem/src/File.php on line 342
Kitty Schoute

 Trani3 2

 

Mijn naam is Kitty Schoute en in 2000 ben ik, naast mijn werk als secretaresse, begonnen met het volgen van inspirerende cursussen en workshops met betrekking tot energetisch werk.

 

Sinds die tijd heb ik ook mensen in mijn kennissenkring behandeld met als resultaat dat pijnklachten verminderden en men zich over het algemeen meer ontspannen voelde. Mijn besluit om hier mijn beroep van te maken kwam mede doordat ik iemand behandelde vlak voordat deze persoon de vierde chemokuur moest ondergaan: de klachten over de bijwerkingen waren aanzienlijk verminderd.

 

Omdat ik er door het bovenstaande een nieuwe 'hobby' bij had gekregen, besloot ik in 2004 hier mijn beroep van te gaan maken. Dit leidde ertoe dat ik de vierjarige parttime HBO-opleiding tot energetisch therapeut ben gaan volgen bij het Johan Borgman College te Utrecht (HJBC), waarvoor ik in 2008 mijn diploma haalde. (Het HJBC is inmiddels opgegaan in Instituut CAM te Utrecht.) In 2019 heb ik het diploma Lifecoach behaald, zodat ik me nu ook officieel coach mag noemen.

 

Om bij te blijven op dit gebied volg ik regelmatig cursussen bij gerenommeerde instituten in binnen- en buitenland.

 

In 2009 ben ik gestart met mijn eigen praktijk als energetisch therapeut/magnetiseur (KvK-nummer 27340512). Mijn praktijkruimte huur ik bij Yoena in Delftstede. Daarom moet ik eerst de agenda van Yoena checken om te kijken of de behandelruimte vrij is.  Dit is de reden dat ik, als iemand een afspraak wil maken, altijd vraag om mij twee data en tijdstippen op te geven om te kijken of de ruimte dan vrij is. U hoort dan zo spoedig mogelijk op welke datum de afspraak kan worden gepland.

 

Mocht u meer informatie willen of vragen hebben, dan bent u van harte welkom om mij te bellen op nummer 06 14887828 of een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Copyright © 2024 Kitty Schoute, alle rechten voorbehouden